Rólam

Burai-Katona Dóra webdesigner

Szia! Dóri vagyok!

Eredetileg felnőttképzési szervező és kommunikációs végzettségem van. Az egyetemi évek alatt és után viszont hamar vállalkozói pályára léptem, és a hobbimból kezdtem el élni, ami a modellkedés volt.
Szabadúszó modellként aztán nagyon hamar meg kellett tanulnom az önállóságot, a kitartó munkát, a rugalmas életvitelt, kezelni az embereket és kialakítani egy üzleties gondolkodást.
8 év után hagytam abba, ugyanis úgy éreztem, más kihívásokat szeretnék keresni, illetve a családalapítás is megváltoztatta az addigi életem. Ezt követően saját modellügynökséget alapítottam. Jelenleg is tanítom és szervezem a modelleket hazai és külföldi munkákra.
Viszont még mindig nem találtam meg az igazi utamat. Egy nagyon izgalmas, új területen indultam el aztán, ami nem más, mint a webdesign!


Kiknek segítek, és miért?

Olyan vállalkozókat szeretnék munkámmal támogatni, akik a divat- és szépségipar képviselői. A legfontosabb jellemzőjük, hogy tudatosan szeretnének megjelenni az interneten vállalkozásukkal. Ehhez nyújtok segítséget, mint webdesigner.
Misszióm , hogy támogassam a magyar divat-és szépségipar szakembereit, hogy online megjelenésükkel ne csak megmutassák magukat a világnak, de ki is tudjanak emelkedni a saját szakterületükön. Célom, hogy ne sablonos és tucatmegoldásokat adjak a kezükbe, hanem egyedi, minőségi, és személyre szabott tervezéssel segíthessem a munkájukat.
Tudom, hogy nekik is fontos az, hogy az unoformitás helyett megismertessék az emberekkel a minőségi és egyedi termékeket/szolgáltatásokat. Munkájukban ott vannak ők, a művészek, akiknek nincs két egyforma alkotásuk. Miért lenne hát a logójuk, arculatuk, weboldaluk sablonokra épülő "fast-design"?

Dolgozzunk együtt!

Minden projekt egyedi. Mindig mások az elképzelések, a körülmények és célok. Ezért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ahhoz, hogy a te igényeidet leginkább kiszolgáló ajánlatot adhassam!

24 órán belül válaszolok!

Ajánlatkérés
ajánlatkérés