Így emeld a márkád magasabb színvonalra (ebook) - Dorartico Webdesign

„Így emeld a márkád magasabb színvonalra”

ingyenes e-book + munkafüzet

Több és jobban fizető ügyfél. Régóta várt sikerek. Nincs több egy helyben toporgás!

 

Divat-vagy szépségiparban dolgozol? Egy ideje már építed a márkád, de most különösen jól jönne egy kis lendület? Ha úgy érzed, ebben a mai, nehéz gazdasági helyzetben számodra csak egy út létezik, mégpedig az ELŐRE, akkor ez az ingyenes ebook+ nyomtatható munkafüzet neked is segíthet feljebb repíteni a márkád színvonalát.

Erre van szükségem

Mi ez pontosan?

Az e-book egy könnyen, gyorsan áttekinthető útmutató, ami 6 lépésben végigvezet egy úton a márkád nívósabbá válásához.
A nyomtatható munkafüzettel együtt használva pedig egy remek gondolkodtató, ami segít rámutatni a vállalkozásod hiányosságaira.

Garantáltan elindítja a gondolatcunamit az agyadban, ami ötleteket ad a későbbi fejlesztésekhez.

Sőt, 6 konkrét designer tippel segítelek a megvalósításban.

Kérem az e-bookot

Neked ajánlom az e-bookot, ha:


  • Ha a munkádban a magas színvonalra, és a minőségre törekszel.
  • Hiszel abban, hogy a sikerhez fontos a folyamatos fejlődés.
  • A közeljövőben szeretnél árakat emelni, ezért egy jobban fizető vásárlóréteget céloznál.
  • Nem akarod a véletlenre, vagy a szerencsére bízni a céged előmenetelét.
  • Eldöntötted, hogy nehézségek árán is sikerre viszed a márkádat.

Kinek nem ajánlom?


  • Aki már beletörődött abba, hogy a márkája megrekedt egy szinten.
  • Aki irigykedve nézi a konkurenseket, mégis tovább halogatja a fejlesztéseket.
  • Aki nem hisz a márkaépítés fontosságában.
  • Aki a könnyű, gyors siker receptjét keresi
  • Aki azt hiszi, hogy a stratégiai ötletelés csak időpazarlás.

Miért készítettem az e-bookot?

Burai-Katona Dóra vagyok, arculattervező és webdesigner. Kifejezetten divat-és szépségipari vállalkozásokra specializálódtam. Az ügyfeleim főként divattervezők, sminkesek, fodrászatok, komzetikai cégek, szín-és stílustanácsadók, fotósok, művészek. Elsősorban az ő nehézségeik ihlették az "Így emeld a márkád magasabb színvonara" e-bookot, de alkalmazható lehet más szakterületek képviselőinek is.
Ha csak egy hasznos gondolattal gazdagodsz az e-book elolvasása után, akkor megérte elkészítenem!

Akik már olvasták

"Hasznos, gyakorlati tudnivalókat oszt meg Dóri az e-bookban, találtam benne olyan ötletet, amit be tudok építeni az ügyfélélmény emelésébe. A munkafüzet segített ránéznem arra, hogy melyik területet érdemes még erősítenem, mire figyeljek oda jobban. A kérdések megválaszolása megerősített abban, hogy jó úton haladok a céljaim felé. Köszönöm!"

MADARÁSZ VICA /Színkirálynő/

"Gyönyörű a design, könnyen átlátható. Az e-bookban rengeteg hasznos információ van, röviden, tömören, átlátható módon megfogalmazva. Az olvasó azt érezheti a végére érve, hogy egy személyes konzultáción vett részt Dórinál, és tudja mik azok a pontok, amiben fejlődni kell a vállalkozásnak. A munkafüzet volt a kedvencem, kifejezetten tetszik, hogy kinyomtatott formában lehet kitölteni, így később vissza tudom majd nézni. Mire a végére értem jól átláthatóvá vált számomra, melyek azok a területek a vállakozásomban amiben fejlődni szeretnek. Így, hogy le is írtam őket, azért érzem hasznosnak mert vissza tudom nézni, át tudom újra olvasni… és nem csak gondolati síkon kering a sok ötlet a fejemben. Köszönöm Dóri!"

BURAI BRIGITTA /Brigi Styling/

"Dóri ebookja és munkafüzete nagyon igényes, elegáns, átgondolt és vonzó. Ajánlom minden vállalkozónak, akinek fontos a munkájában a céljai mentén haladni, és nem valami sablon alapján. Konkrét kérdésekre kell válaszolni, ami alapján elkezdődhet a közös munka, hogy vállalkozásod még láthatóbb és tisztább legyen."

MAGYAR-KORMOS ZSÓFIA /Shofka Style/

"Hasznos információkat olvastam benne. Egy kezdő, esetleg induló márkának nagy segítségére lehet. A munkafüzet kitöltése segít a márka építésben, és részletesebben átlátni egy màrka DNS-ét, célközönségét, hogy kinek szeretne eladni. Az e-bookban legjobban az tetszett, hogy designer példákkal segít átlátni a folyamatokat. Ennél a résznél például szívesebben olvastam volna többet is. Összeségében szuper és hasznos volt!"

CSUKOVICS BRIGITTA, FODOR-MAGYAR DORINA /TENTE BABA/